Onze diensten

Waarom de zuurstofcoach?

Door middel van coachings sessies wordt een duidelijk beeld geschetst van de problematiek die u ervaart. Met aandacht voor u en uw wensen en behoeften wordt er een op maat gemaakt schema gemaakt. Hierdoor werken wij samen naar uw persoonlijke doelen.

Onze werkwijze

In sessies van 40 minuten wordt u door de zuurstofcoach geholpen. Deze sessies kunnen op locatie (Alkmaar), aan huis of online verzorgt worden. Allereerst beginnen we met een intake waarin samen wordt gekeken naar uw wensen. Hier stellen we  samen een aantal persoonlijke doelen op waar we samen in het traject naar toe zullen werken. Door middel van een gepersonaliseerd schema, op maat gemaakte oefeningen en goede begeleiding werken we er samen aan om uw doelen te realiseren.

The oxygen advantage

De oxygen advantage is een ademhalingsmethode waarmee we zorgen dat ons lichaam beter verzadigd wordt met zuurstof. Het idee is dat de zuurstof die naar binnen komt efficiënter gebruikt wordt. Immers wordt er ook gezorgd voor een minder sterke stressreactie van het brein op een hoog niveau van CO2 in het bloed. Dit zorgt voor minder stress zowel in het dagelijks leven als tijdens sportactiviteiten.

Onze praktijk te Alkmaar

Prijzen van de zuurstofcoach

Online

30 / 40 min

Aan huis

40 / 40 min

Op locatie

45 / 40 min

Geïnteresseerd? Neem dan contact op!

Telefoon: 06 578 956 27

info@zuurstofcoach.nl