Onze diensten

Waarom de zuurstofcoach?

Door coachsessies ontstaat een duidelijk beeld van de problematiek die u ervaart. Met aandacht voor u, uw wensen en behoeften wordt een schema op maat gemaakt. Zo werken wij samen aan uw persoonlijke doelen.

Onze werkwijze voor 1-op-1 coaching:

U werkt met de zuurstofcoach in sessies van 40 minuten. Deze worden op locatie in Alkmaar, aan huis of online verzorgd. We beginnen met een intake waarin we uw wensen en verwachtingen op een rijtje zetten. Hieruit filteren we samen haalbare doelen die we in het traject willen realiseren, met een gepersonaliseerd schema en op maat gemaakte oefeningen. En natuurlijk met goede begeleiding!

The oxygen advantage

De Oxygen Advantage combineert een unieke kijk op ademhaling met praktische ademhalingstechnieken, waarmee we ons lichaam optimaal verzadigen met zuurstof. Het achterliggende idee is dat we de binnenkomende zuurstof efficiënter gebruiken door rustiger en minder vaak te ademen. We kunnen het lichaam namelijk heel goed aanleren dat het genoeg heeft aan een lager volume aan lucht per inademing. Hierdoor halen we functioneler adem en blijven we tijdens inspanning rustiger. Dit stimuleert een soepel transport van zuurstof naar de organen en kost minder energie. Het resultaat? Een vitaler gevoel! Ademen volgens Oxygen Advantage vermindert stress en kortademigheid, zowel in het dagelijks leven als tijdens sportactiviteiten.

Onze praktijk te Alkmaar

Prijzen van de zuurstofcoach

Online

30 / 50 min

Aan huis

40 / 50 min

Op locatie

45 / 50 min

Geïnteresseerd? Neem dan contact op!

Telefoon: 06 365 548 30

info@zuurstofcoach.nl