Over de zuurstofcoach

Uw instructeur

Hallo, mijn naam is Thijs Clever. Na het afstuderen als leefstijlprofessional, gevorderd gezondheid & sport Specialist (EQF Level 6) en oxygen advantage instructeur ben ik begonnen met mijn roeping; mensen helpen als zuurstof coach. Mijn passie voor kennis overdragen en mensen helpen komen perfect van pas bij het ondersteunen van mensen hun gezondheid. Dit door middel van een over het hoofd gezien essentieel onderdeel van ons menselijk bestaan, zuurstof. Door middel van opmaat gemaakte coaching, tips en oefeningen wil ik u helpen om uw ademhaling te optimaliseren zodat u beter kunt presteren in zowel het dagelijks leven als tijdens werk of sport.

De laatste jaren heb ik mijzelf voornamelijk verdiept in ademhaling, stress, topsport en gezondheidsproblemen. Door de gevolgde opleidingen, cursussen en case studies ben ik een bekwaamd coach geworden die kan zorgen dat ademhaling geen barrière is in het dagelijks leven.

Thijs Clever zuurstofcoach

Over de zuurstofcoach

De zuurstofcoach is de specialist op het gebied van zuurstofopname en toevoer in het lichaam. Het is onze missie om u in staat te stellen enorme voordelen te behalen door het verbeteren van uw ademhaling. Vanaf septmeber 2020 staat de zuurstofcoach klaar om u te helpen bij de volgende problemen: 

  • Benauwdheid
  • kortademigheid
  • Astma gerelateerde problematiek
  • Verminderen van stress
  • COPD

Volg de zuurstofcoach op social media!